Where dreams come true...

Where dreams come true...

VIP Ticket Say Yes To The Dress Event

Zondag 15 september vindt hét Say Yes To The Dress Event by Koonings The Wedding Palace plaats.
Ben jij liefhebber van trouwen en alles daaromheen? Fan van Say Yes To The Dress of heb jij gewoon zin in een leuk uitje met vriendinnen?

€39,50

Regular Ticket Say Yes To The Dress Event

Zondag 15 september vindt hét Say Yes To The Dress Event by Koonings The Wedding Palace plaats. Ben jij liefhebber van trouwen en alles daaromheen? Fan van Say Yes To The Dress of heb jij gewoon zin in een leuk uitje met vriendinnen?

€17,50

High Tea voor 2 personen bij Ineke's

The Pinker The Better! Verras een dierbare met een uitgebreide High Tea voor 2 personen in ons roze restaurant Ineke's. Echte quality time voor jou en je loved one, heerlijke hapjes en drankjes en dat allemaal in het gezelligste roze interieur.

€49,50

Giftcard Ineke's Restaurant by Koonings

Liefde gaat door de maag! Met een Giftcard voor Ineke's maak jij iedereen blij! Lekker lunchen of gewoon proosten met een glas Cava en borrelbites. De giftcards zijn te krijgen in verschillende bedragen van €10,00, €25,00 en €50,00.

€10,00

Giftcard The Beauty Dept.

Met een giftcard van The Beauty Dept. geef je een heerlijke schoonheidsbehandeling cadeau. Een uniek cadeau voor een ultiem verwenmoment. De giftcards zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen.

€10,00