Onderdeel van de grootste bruidsmodezaak ter wereld
Altijd up to date in de laatste trouwtrends
Gratis verzending vanaf €50,-

Over ons

Crew I Do
Dé online Goodie Store van Koonings The Wedding Palace!

Koonings The Wedding Palace staat bekend om haar jarenlange ervaring in de bruidsmodewereld, maar ook in alle momenten eromheen.
Onze missie 'Where dreams come true...' is terug te zien in de totaalbeleving van mode, schoenen, accessoires en goodies voor bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en flowergirls, maar bijvoorbeeld ook galakleding. Om de beleving compleet te maken kun je ook genieten van een hapje en drankje in ons roze restaurant Ineke’s en verschillende beautybehandelingen boeken in onze schoonheidssalon The Beauty Dept.

Met 11.000m2 en ruim 4.500 jurken mogen we onszelf de grootste bruidsmodezaak ter wereld noemen. Wist je trouwens dat Koonings The Wedding Palace ook de vaste host is van het populaire televisieprogramma Say Yes To The Dress Benelux op TLC.

Al een geruime tijd selecteren wij van Koonings de leukste, hipste en beste goodies voor jouw bruiloft en/of vrijgezellenfeest. Deze waren al even te vinden in de offline Goodie Store in onze bruidszaak, maar vanaf nu dus ook in onze webshop genaamd: Crew I Do!

De goodies en cadeautjes variëren van feestelijke slingers, prachtige wenskaarten tot verschillende gastenboeken en accessoires. Ook vind je er elegante sluiers en trouwschoenen. De webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten.

Happy Shopping!